Spring til indhold

Den bedste investering (2024)

Med alle de tv shows, bøger, blog indlæg, studier og alt mulig alt som er dedikeret til investering, så ville det være rimeligt at tro, at med nok research så kan man lave den perfekte, eller i hvert fald den ’’bedste’’ investerings strategi som maksimere dine odds for at få det bedste afkast muligt.

Dette mix af aktier, obligationer, investeringsforeninger og crowdlending investeringer i det præcise antal procenter placeret på de bedste kontoer.

Med min interesse for investering, så ser jeg også en masse andre folk som bliver helt opslugt af denne søgen for den bedste investering, og selvom de er yderst velinformerede, så leder det desværre til to uheldige situationer:

  1. Overanalysering: Den konstante usikkerhed omkring hvilken beslutning som er den ’’bedste’’, forhindre dig fra at træffe nogen som helst beslutninger. På en platform som eToro findes der f.eks. mange analyse værktøjer.
  2. Konstant tænkende: Den endeløse research som leder til konstant at finde nye investerings strategier, som leder til at man konstant er tænkende og konstant ændre sin investeringsplan, hvilket vil forhindre enhver form for langsigtede fremgang. Her kan et forslag være copytrading hvor du kan kopierer professionelle investorers handler, så du selv slipper for at investere.

Kopier de professionelle investorer med CopyTrading

Kunne du godt tænke dig at få samme afkast som en professionel investor, men har hverken den nødvendige viden eller den nødvendige erfaring til at gøre det?

Så kan du med CopyTrading kopiere de professionelle investorer helt automatisk.

Sandheden ved investering, er for de fleste langt mindre tilfredsstillende og spændende end ideen om at finde den ’’bedste’’ investerings strategi. Men til gengæld kan man, ved at få en bedre forståelse for investering mindske stress og endda også lede til nogle bedre (selvom de ikke er de bedste) afkast.

Invester passivt med CopyTrading
Gratis Online Kursus

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐
Lær at kopiere de professionelle investorer
Få én mail om dagen hvor du lære at tjene penge som en professionel investor med CopyTrading

Den bedste investering

Det er sandt, at der et eller andet sted derude findes en helt perfekt investering. Der er noget som vil give et bedre afkast end alt muligt andet igennem din egen investerings tidslinje. Dette er naturligvis den bedste investering. En af de mest kendte investeringer er aktiehandel hvor man købe aktier og satser på at de stiger.

Problemer er bare, at det er umuligt at vide hvad det er, der giver det bedste afkast. Fremtiden er uforudsigelig, hvilket betyder at der ikke er nogen som kan fortælle hvilken investering der bliver den bedste. Investering i kryptovaluta er også en mulighed som mange mener har kæmpe potentiale.

Det er bedst at acceptere det nu, og glemme ideen om den bedste investering. Det gør du ikke, fordi du på den anden side sagtens kan opnå succes ved bare at have en plan som er ’’god nok’’.

Alt du skal bruge er noget som er godt nok til at hjælpe dig med at nå dine mål.

Lav en god investerings strategi

De gode nyheder er at mens perfektion er umuligt, så kan du sagtens lave en god investerings strategi og det er endda ret simpelt. Der er en håndfuld investerings principper som har vist sig at virke, og være ret let at implementere.

De følgende skridt, (som ikke nødvendigvis er de bedste), er den rigtige måde at maksimere dine odds for at få succes med dine investeringer.

1. Spar penge

På et tidspunkt, så vil dine investeringsvalg og de afkast som de giver begynde at betyde noget. Men i det første årti af dit investeringsliv så er vigtigheden af dine afkast mindre end vigtigheden af din opsparings rate.

Selvom du ikke aner hvad du laver, og vælger nogle forfærdelige investeringer, så er du i gang med at give dig en langvarig succes, ved at spare tidligt og ofte op i dit liv. Disse bidrag som du starter ud med, som måske ikke er voldsomt store, ender til sidste med at blive større, og er til sidst fundamentet for de seriøse afkast som du ender op med at få. Du kan få mine 80 måder at spare penge på her, hvis du mangler inspiration.

2. Minimer dine omkostninger

Omkostninger som gebyrer, er en af de bedste måder at forbedre dit fremtidige afkast. Med lavere gebyrer og omkostninger, jo større afkast. Jo mindre du betaler, jo mere får du. Hvis du eksempelvis har lån, så sørg for at du har de bedste vilkår og rentesatser. Find de bedste muligheder med Ecomia.dk(reklamelink)

Og de gode nyheder er at disse administrations omkostninger er nogle der er fuldstændig under din egen kontrol. Jeg vælger eksempelvis nordnets månedsopsparing hvor der ingen gebyrer såsom kurtage er. Udover dette, så investere jeg kun i investeringsforeninger med 0,5 % i administrations omkostninger. Dette sikre, at jeg som investor selv får de fleste af pengene jeg investerer, i stedet for at forære dem væk til administrations omkostninger.

3. Få en balance

En god investerings strategi har et mix af investeringer med lidt højere risiko, samt investeringer med lavere risiko. Dette kan eksempelvis være en blanding af investeringsforeninger, som er lidt mere sikkert kombineret med crowdlending som begge to er mine favoritter. På den måde vil du beskytte dine penge og få dem til at vokse på samme tid.

Dette er ofte her hvor folk går galt i byen. De kigger efter den perfekte balance. Lad mig være den der fortæller dig, at den eksistere ikke, så det kan du glemme alt om.

4. Brug investeringsforeninger

Investeringsforeninger har vist sig gentagende gange, at slå de forskellige aktivt håndterede fonde, og de gør det ofte med lavere omkostninger. De gør det også yderst let at diversificere dine investeringer og få en god balance mellem højere og lavere risiko.

Intet er garanteret, men at investere i investeringsforeninger, sørger for at du får spredt dine investeringer øjeblikkeligt, hvilket undersøgelser viser forbedre dine odds for at få et bedre afkast.

5. Vær konsekvent

Uanset hvilke investeringer du vælger, så vil der være en masse opture og nedture hen af vejen. Du hører også omkring andre investeringsmuligheder og investeringsstrategier som lyder tillokkende, og nogle som du bare ikke ’’må gå glip af’’.

Dit job er blot at ignorere støjen og holde dig til planen. Så længe du følger de principper som er listet op ovenover, og i stedet implementere den investeringsplan som er ’’god nok’’, så er der ikke ret meget du skal ændre medmindre der kommer nogle betydelige ændringer i dine mål og omstændigheder.

Som Warren Buffet engang sagde: ’’Sløvhed, grænsende til dovenskab er forsat hjørnestenen i vores investeringsstil.’’

Når du har modet til at nøjes med ’’god nok’’, så kan du læne din tilbage og lade dine investeringer gøre arbejdet. Det er måske ikke perfekt, men det er langt bedre end alternativet.

Gratis Kursus Online

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐
Lær at kopiere de professionelle investorer
Få én mail om dagen hvor du lære at investere som en professionel investor med CopyTrading

Relaterede artikler:

Bliv rig med passiv indkomst – 17 måder at opnå passiv indkomst.

9 strategier til at tjene flere penge – Begynd idag

Hvad er crowdlending investering – Mintos.com

5/5 - (39 votes)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *