Spring til indhold

En god telefoniløsning er uundværlig for enhver virksomhed

Mange moderne virksomheder bruger i dag et hav af nye teknologier til at forbedre deres business. De afholder møder over Skype eller telefonen, bruger online marketing til at markedsføre sig på nye og interessante måder, og moderne maskiner til at producere deres varer. En god telefoniløsning er uundværlig for både store og små virksomheder, da medarbejderne på den måde slipper for en masse transporttid, fordi de kan sidde i den ene ende af verden og tale med mennesker i den anden ende, og samtidig kan virksomheden spare transportudgifter og lønkroner, fordi medarbejderne ikke skal transporteres over lange afstande for at afholde et enkelt møde.  IT-virksomheden Evercall tilbyder en komplet telefoniløsning med både omstillingsanlæg og mobil- og fastnettelefoni, som kan være til stor gavn for din virksomhed. 

Få et godt omstillingsanlæg

Et omstillingsanlæg er en samling af flere telefonlinjer i ét system og bruges af mange virksomheder. I modsætning til en normal telefon, sørger et omstillingsanlæg for, at adskillige linjer kan bruges fra adskillige telefoner og sikrer, at telefonen aldrig dutter optaget, men i stedet giver dine kunder en venlig og professionel velkomst og en god service. Det er altafgørende, at din virksomhed har den bedst mulige telefoni, når potentielle kunder forsøger at kontakte jer, for hvis det ikke fungerer ordentligt, bliver kunderne nemt irriterede, og så kan det ende med, at de søger over til jeres konkurrenter i stedet.

Evercall tilbyder omstillingsanlægget everConnect, der sætter en helt ny standard for, hvor hurtigt og simpelt omstilling via telefonen kan forløbe. Derudover er der ingen binding eller opsigelsesvarsel med everConnect, for Evercall ønsker i høj grad tilfredse og loyale kunder, og de vil ikke fastholde dem mod deres vilje ved hjælp af lange bindingsperioder.

Omstillingsanlægget everConnect fungerer sammen med de mobilabonnementer fra alle selskaber, I allerede har i virksomheden, og omstillingsanlægget kan derudover håndtere fastnet -og mobiltelefoner. Det er dermed ikke en forudsætning, at I skal opsige eller ændre jeres nuværende abonnementer, og I kan i virksomheden nemt beholde jeres telefoner og fortsætte med de abonnementer, I har i forvejen. Men hvis I ønsker det, har I mulighed for at tilkøbe mobiltelefoni og mobilt bredbånd, hvis i forvejen har en everConnect-løsning.

Evercall er den perfekte løsning for erhvervs telefoni, og for de fleste virksomheder kan det betale sig at undersøge mulighederne på markedet for relevante telefoniløsninger. Derudover kan du finde flere tips til at spare penge i din virksomhed, eller du kan læse Finansministeriets økonomiske analyse af produktivitet og konkurrence her.

Rate this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *