Spring til indhold

Få en billig ferie – Pak disse 8 ting til ferien

Få en billig ferie - Pak disse 8 ting til ferien

8 ting som du skal pakke til en billig ferie

Mens prisen på en sommerferie, vinterferie eller andre ferier kan variere drastisk, afhængig af hvor du skal hen og hvad du skal, så er de fleste forældre og voksne klar over, at sommerferier i skoleferierne og højsæsonen som regel ikke er noget man forbinder med en billig ferie.

Bestemte dage på ugen, primært weekender kan have langt højere priser til flyrejser end andre. Hvis du vil flyve fra søndag til søndag som eksempel, så kan du allerede godt nu mentalt forberede dig på at betale en smule mere. Og flyafgange til bestemte destinationer med stor efterspørgsel koster mere og mere. Så hvis du vil rejse derhen hvor alle de ’’andre’’ vil rejse hen, så skal du forvente at betale en del mere.

Skal du ikke flyve? Så vil dit rejsebudget primært afhænge af hvad din destination er, hvilket hotel eller campingplads du vælger og hvilken slags aktiviteter du vælger at bruge penge på.

Afhængig af dine rejsemål og hvor meget du kæmper for at finde rabatter, så vil slutprisen på din rejse, rent faktisk kunne blive noget de fleste kan klare, og faktisk mere til. Men hvordan kan du opnå en billig ferie?

Pengene som du kommer til at bruge hen af vejen, kan blive skåret væsentligt ned hvis du ved hvad du skal pakke. Uanset om du flyer eller køre, vælger hotel eller camping, eller bare besøger familien i weekenden, så vil du ved at fylde din taske med nogle bestemte ting spare dig for en masse penge på hvilken som helst tur. Ja du kan jo også som et bonus tip vælge selv at grille, hvor du kan få hjælp til den bedste grilloplevelse på min anden side igrill.dk – Uanset hvad.

Før du forlader byen, så er her nogle ting som du bør planlægge at tage med på turen.

Snacks

Uanset om du køre eller flyver, så er det en god ide at medbringe snacks på turen. Og hvis du har børn, så er snacks en absolut nødvendighed, hvis du vil undgå at købe noget dyrt bearbejdet junkfood i en lufthavn, på en tankstation eller i en dagligvare butik. Det meste af tiden, så vil det nemlig betyde at man kommer til at købe noget dyrt og usundt mad, når en i familien bliver sulten. Ved at planlægge fremad, så kan du planlægge dig fra det, og så kan du beslutte hvad dine børn spiser.

Mens du ikke må tage drikkevare med hjemmefra på flyet, så kan du fylde en genopfyldelig vandflaske op efter du er kommet igennem lufthavns sikkerhedskontrollen, og du kan pakke dine egne snacks i din rygsæk eller taske.

Når det kommer til min familie (og mange andre familier), så vælger vi snacks som ikke sviner helt vildt, og er nemme at rejse med, såsom muslibarer, nødder eller tørret frugt.

Solcreme og insektspray

At rejse til et turist område, kan ofte betyde at du skal betale mange ’’ekstra’’ penge for ting som solcreme og insektspray. På mange destinationer såsom Caribien, Mallorca og lignende, så kan du sagtens se solcreme koste 250-300 kroner eller mere for en normal størrelse beholder! Det er lige før at du får lyst til at vælge at blive solbrændt, eller bare blive indenfor.

Heldigvis, så kan både solcreme og insektspray nemt medbringe hvis du køre, og let at få med hvis du flyver. Hvis du køre til din ferie destination, så kan du nemt pakke alt du har lyst til at tage med, og så meget som du har lyst til. Hvis du flyver, så planlæg at tage solcreme og insektsprayen med i den baggage du checker ind. Hvis du ønsker at medbringe solcreme eller myggespray så må det maks være i beholdere hvor der er 100 ml.

Billige spil og aktiviteter

Hvis du kommer til at kede dig, så kan det koste dig mange penge. Hvis du ikke har noget at lave, så har vi en tendens til at bruge vores tid på shopping eller aktiviteter som koster penge. Det bedste du kan gøre, for at undgå at bruge en masse penge på diverse aktiviteter, er at tage nogle med dig.

I de typiske ferier, så kan det betyde at i tager en fodbold med, tag nogle brætspil, som i kan spille med børnene eller tage noget strand eller pool udstyr med, lige fra oppustelige madrasser til vandlegetøj.

At tage et par spil kort med er nærmest altid en smart ide, når du har en uge eller længere hvor du er på ferie. Især hvis du ønsker at få en billig ferie.


Sponseret

Bøger og blade

Hvis læse og ferie går hånd i hånd i din verden, så bør du sørge for at medbringe dette på din ferie. Blade og bøger koster langt mere i lufthavne og på tankstationer, men hvis du kan tage nogle med hjemmefra, som du kan medbringe, eller måske endda købe nogle billigt så vil dette klart være at anbefale.

Det bedste du kan gøre, er faktisk at gennemkigge din bogsamling og tage nogle bøger med som du allerede ejer, men ikke har fået læst endnu. Ellers så kan du tage i dit lokale bibliotek, hvor der er rigeligt med materiale som du kan læse til at underholde dig i en uge eller mere.

Uanset hvad, hvis du laver Sudoku og kryds og tværs mens du er på ferie, så vil det være en billig og afslappende måde at holde dig underholdt på din ferie. Plus, så får du noget at lave mens du rent faktisk rejser, uanset om du kommer til din destination i fly eller i en bil.

Find tilbud og planlæg

Uanset om hvor min familie tager hen på ferie, så plejer vi altid at se efter hos rejsebureauet efter nogle tilbud som rejsearrangørerne har på hotellet eller campingpladsen, hvor de som regel har nogle rabatter og tilbud på forskellige udflugter, attraktioner og parker, som vi måske vil se alligevel.

Du kan generelt spare penge ved at vælge disse rabatter tidligt, i stedet for at betale ved indgangen. Men bare husk at se det med småt, hvis du booker noget inden du skal på selve ferien, så du undgår at der er nogle særlige regler eller ekstra tillæg ved indgangen.

En køler

En køler er et perfekt værktøj, som du kan tage med på din billige ferie, så du kan medbringe snacks og drikkevare til hele køreturens varighed på ferien. Hvis du flyver, så skal du blot checke din køler ind som en taske, og fylde den med tøj, sko og hvad der nu måtte passe ind.

Når du ankommer til din destination, så kan du bruge din køler til at medbringe snacks og drikkevare med dig, uanset hvor du skal hen. På stranden, så vil en køler fyldt med ting som is, snacks og kolde drikkevare være helt fantastisk hvis der er meget varmt. Men selv i Disneyland, så kan du spare en hel masse penge på maden, ved at spise fra din egen køler i stedet for restauranterne i selve parken.

Hvis du ikke kan lide at slæbe rundt på en stor køler, eller du bor på et lækkert hotel hvor der er køler ved poolen, så kan du måske medbringe en kølertaske, som er let at medbringe.


Sponseret

En termokande

Når vi snakker om drikkevare, så vil du ved at fejle med planlægningen bruge langt flere penge end nødvendigt. Uanset om du drikker vand, sodavand eller din favorit drink, så vil du gerne finde en måde at holde det koldt på, og på den måde holde dig selv fra at gå op i baren og købe mere.

Det er derfor at du ser folk på ferier, som har termokander. Denne type beholder, kan holde dine drinks kolde i timevis, og der er et låg på, som gør at du kan tage den med dig, uanset hvor du skal hen. Selv hvis du bare forsøger at holde din væskebalance i orden, så kan en termokande holde dig fra at købe dyre flasker vand hele dagen lang.

En madplan og dit eget bestik

Uanset om du er på et hotel eller på en campingplads, så bør du også kunne lave og indtage måltider på dit værelse. Dette kan måske være noget så simpelt som en sanwich, en rugbrød med pålæg, en banan eller en yoghurt.

At have et køleskab på dit værelse hjælper dig, hvis du gerne vil opbevare simple dagligvare, men en køler kan også hjælpe med dette. Bare husk at medbring dit eget bestik med på vejen (eventuelt engangsbestik) hvis du planlægger at lave sandwich. Efter at have spist mange måltider på hotelværelser med min familie, så kan jeg fortælle at det er let at finde engangstallerkner, men at finde almindeligt bestik og almindelige tallerkner er nærmest umuligt.

Konklusionen

Vores næste ferie kommer snart, men vi har stadig tid til at finde måder at spare penge hen af vejen. For mig og min bedre halvdel, så brainstormer vi tingene, som vi var nød til at købe på ferier førhen, og tager dem med os i stedet. Man kan godt få en billig ferie, ved blot at spare alt man køber på selve ferien, da det oftest er disse ting som tømmer kontoen på ferier.

Alt som du kan tage med selv gratis, er noget som du ikke er nød til at købe når du ankommer. Og hvis du planlægger og forbereder dig grundigt, så kan besparelsen betyde forskellen på at komme hjem med din pung fyldt med penge, og at komme hjem fattig.

Hvad planlægger du inden du skal på ferie? Er der nogle bestemte ting som du altid tager med, for at få en billig ferie, og for at spare penge

Relaterede artikler:

Skal du spare op til sommerferien- 5 måder du kan starte idag

Hvordan sparer man penge? 80 måder at spare penge på

Undgå pengeproblemer! 5 fejl som vi alle har lavet

Artiklen er lavet i samarbejde med Compara som kan hjælpe dig hvis du ønsker en ny 1. sal og som kan give en stærk pris på 1. sal(reklame)

Rate this post