Spring til indhold

Tjen ekstra penge på flere forskellige måder

stabilokonomi

Køb og salg, udgivelse af en bog eller udlejning af overskydende plads kan alle være måder, du kan tjene lidt ekstra penge på hver måned                                       

Det kræver penge at lave penge. Det er der i hvert fald mange, der mener og der er måske noget om snakken. Hvis du drømmer om at være din egen chef, eller bare at tjene lidt ekstra penge ved siden af dit arbejde, bliver du højst sandsynligt nødt til at investere nogle penge i din nebengeschäft til at starte med.


Afhængig af hvilken måde du gerne vil lave din forretning på, kan du nøjes med et større eller mindre beløb. Lad dig inspirere af de forslag, vi bringer i denne artikel.

Køb billigt sælg dyrere   

En måde hvorpå du hurtigt kan få skrabet lidt ekstra kontanter ind på, er ved at købe brugte møbler eller andre genstande på Den Blå Avis, på loppemarkeder eller i genbrugsbutikker og så sætte dine indkøb i stand og sælge dem for mere, end du har givet for dem. Hvis du har et godt øje for, hvad der er moderne lige nu, eller hvis du er dygtig til at istandsætte, kan du sagtens tjene gode penge på denne forretningsmodel. Hvis du mangler lidt kapital til at få købt nogle møbler ind til at starte på, kan du låne nogle penge ved et lånefirma, du stoler på.

Skriv en guide eller en bog                  

Hvis du er ekspert på et område, kan du skrive en guide eller en bog og tjene penge på at sælge den efterfølgende. Hvis du skal vælge den nemmeste model, kan du gøre det hele elektronisk, så du ikke behøver et forlag – og du ikke brænder inde med en masse bøger. Over en længere periode på flere år, kan du sagtens få tjent nogle penge på at sælge en E-bog med tips til hjemmetræning, opskrifter med ukrudt fra haven, en guide til Photoshop for begyndere eller noget noget helt fjerde, du måske ved en masse om.

Hvis du gerne vil gøre din bog ekstra tiltalende, kan det godt betale sig at få taget nogle lækre og professionelle billeder. Selvom det koster penge her og nu, så vil du sikkert kunne sælge din bog dyrere, hvis den har et lækkert udtryk. Hvis du ikke har pengene til en fotograf, kan du nemt tage et forbrugslån til formålet.

Lej dit loftsrum ud


Hvis du bor i en bolig med dertilhørende loftsrum, som du egentlig ikke har brug for, så overvej at leje det ud. Der er mange, der gerne vil betale gode penge for at få opmagasineret nogle ejendele på private loftsrum, så de slipper for at betale overpris hos de professionelle opbevaringsrum. Det kræver ikke en stor startkapital at leje sit loftsrum ud – du kan tilmelde dig en af de hjemmesider, der formidler kontakten mellem loftrumsejer og -lejer. Eller du kan sætte en reklame i din lokale avis og håbe på, at der er nogen der finder interesse for ideen den vej igennem.

Rate this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *