Spring til indhold

Småpenge – Hvordan bliver man rig med småpenge?

Småpenge – Hvordan bliver man rig med småpenge

Der vil forkomme reklamelinks i artiklen

Jeg har en sparebøsse ved siden af vores seng. Indeni den, så har vi alle vores småpenge som vi har samlet sammen i de sidste par uger.

Småpenge – Hvordan bliver man rig med småpenge?

Det kan måske virke til at være en meget simpel ide, men det kan faktisk være super effektivt, hvis du forsætter med det, uden at røre de småpenge du har sparet op. I stedet for at bruge småpengene i diverse automater eller lignende, så beholder vi vores småpenge i lommerne og tager dem med hjem. Hvis jeg ser penge på der ligger på gaden, selv hvis det bare er en én krone, så samler jeg dem op og smider de småpenge i min lomme.

Til sidst på dagen, så tager jeg alle de småpenge jeg har samlet sammen i løbet af dagen og lægger dem i vores sparebøsse. Jeg lader dem være i sparebøssen indtil den sidste hverdag i hver måned, hvor jeg tager et smut i banken. Jeg tager sparebøssen med i banken og sætter alle de penge vi har indsamlet i løbet af måneden ind på en bankkonto. De fleste banker tager imod relativt små beløb kontanter. Jeg overfører pengene til min Mintos konto, Bondora eller nordnet konto, hvor jeg får renter af de penge jeg løbende får sat ind.

Flere måder at skaffe småpenge på

Vi har også en anden meget effektiv måde at skaffe yderligere småpenge på. Vi har en lille brist derhjemme, som hedder light cola. Vi køber nogle store 2 liters til 6 kroner stykket, men der bliver alligevel drukket et par stykker i løbet af ugen. Vi indsamler alle disse flasker og går ind og panter dem en gang imellem hvilket betyder at vi ofte har flere hundrede kroner ekstra til vores lille opsparing, som også lander i vores sparebøsse.

hvordan investerer man?
Sponseret

Madpenge kuverter

Derudover har vi et madpenge kuvert system, som vi bruger til vores madindkøb. Vi hæver 3800 i vores hjem 3800 kroner, som vi har i sedler i disse kuverter. Én kuvert til hver uge med 950 kroner. Alle de småpenge vi får retur når vi handler, samler vi og lægger i vores sparebøsse som ekstra indskud. Her kan faktisk komme ret mange småpenge på denne måde.

På en normal dag så har jeg cirka 5 kroner i min pung, men førhen så havde jeg langt flere småpenge ved hånden, som heldigvis er blevet til langt mindre penge. Mest grundet jeg ikke bruger cola automater så meget mere som jeg engang gjorde. Dette ender med at blive omkring 150 kroner sidst på måneden, hvilket jeg faktisk føler er lidt ’’gratis penge.’’ Kombineret med pantpenge og pengene fra vores madpenge kuverter, så kan det faktisk godt blive ret mange penge i løbet af måneden.

Det er en utrolig simpel og ikke særligt krævende måde at booste dine personlige opsparinger, og hvis du ønsker at komme ud af nogle af dine forbrugslån(reklame), så er det også en god måde at sikre at du får opsparet til afbetaling af gælden hurtigere.

Relaterede artikler:

Hvordan sparer man penge? 80 måder at spare penge på

Hvordan lægger man et budget?

Undgå pengeproblemer! 5 fejl som vi alle har lavet

Rate this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *