Spring til indhold

7 årsager til at millionære er blevet rige

Når de fleste tænker på nogen som er rige, så tænker de helt automatisk på folk som the kardashians, brat pitt og Angelina Jolie typer, popstjerner eller professionelle sportsstjerner. De forstiller sig luksuriøse hjem, flotte biler og diamant halskæder så store, at de er nød til at blive låst inde.

Men realiteten er bare en helt anden.

De fleste rige i landet, fremviser ikke deres rigdom på gader og stræder, mens de forsøger at få folk til at se efter dem i deres dyre biler og store juveler på gaden. De lever normale liv og forsøger på bedst mulig måde at komme foran, og forblive foran.

Ifølge undersøgelser fra bogen ’’The Millionaire Next Door ’’ så blev langt størstedelen af millionærene ikke rig over natten. Og de opnåede heller ikke rigdom på en luksuriøs måde.

Nej de fleste millionære blev rige ved at leve en livsstil som fremmer opbygning af velhavenhed, og hvor de har bestemte idealer og vaner som gør at de hele tiden gør det godt.

nord.investments  

Få en Gratis investeringsplan

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ 

Få en Gratis investeringsplan hos Nord.Investments
Det tager kun et par minutter

7 årsager til at en millionær er blevet rig.

Disse ’’regler’’ for en velhavende livsstil er som beskrevet i bogen ikke alle sammen imponerende alene. Men når du kombinere dem alle sammen og lever efter dem i mange år, så kan de hjælpe dig med at blive rig, som vare ved resten af livet. Det er ikke en garanti for at du selv blive det, men eftersom så mange andre millionærer har disse 7 ting til fælles, så burde det være årsag nok til at overveje det.

Her er 7 faktorer som påvirker at blive velhavende, ifølge undersøgelser fra bogen‘’The millionaire next door.’’

Millionære lever under deres midler

En måde som flere af de rige fra bogen har opbygget over en million dollars eller mere, er at forpligte sig til en livsstil hvor de altid bruger mindre end de tjener. På denne måde, så kan de sikre at de aldrig løber tør for penge, og har altid penge til overs som de kan investere.

Hvis du vil blive millionær, eller blot forbedre din økonomiske situation, så er en af de bedste ting du kan gøre, at leve under dine midler, og bruge langt mindre end du tjener.

Det er ofte sådan at dem som køre i de flotteste biler og bor i de største huse, ikke er så godt polstret økonomisk som man lige skulle tro. Mange millionære er dem som lever middelmådigt, investere klogt og ikke passer til stereotypen af den velhavende klasse.

Relaterede artikler:

Lær at opspare. Kend forskel på behov, lyst, og nødvendighed

De fleste millionære bruger deres tid og energi på at opnå flere penge, og de gør det på en effektiv måde.

Din gennemsnitlige hverdagsmillionær blev ikke rig over natten. De fleste millionære har opbygget deres formue på over 1 million eller mere, ved at gøre det over tid med penge de har tjent på et 8-16 og igennem forskellige investeringer.

Modsat de rige kendisser, som viser hvor rige de er den ene dag, og hævder at være fattig den næste, så vil almindelige millionære også kunne finde ud af hvordan man lægger et budget, for at få deres penge til at vare ved. De bruger en masse tid på at researche deres investeringer og planlægge hvordan de kan maksimere udbyttet af hver eneste krone de tjener og gemme dem væk.

Og vigtigst af alt, så har de tålmodighed til at gennemføre deres planer. Hvorfor? Fordi de fleste millionære har en økonomisk plan som de holder sig til på den lange bane.

Den største styrke som der bliver beskrevet i ’’The millionaire next door’’ er, at millionærene planlægger alt, og får det til at passe ind i deres overordnede planer.

Millionærene kaster ikke penge væk, og bagefter ser hvilke investeringer eller opsparings strategierne virker. De har en plan som guider dem i deres økonomiske liv, og de har disciplin til at udføre dem.

De tror på at økonomisk uafhængighed er vigtigere end at opnå en høj social status.

Modsat Kanye West og Paris Hilton typerne i vores tid, så vil de fleste millionære ikke gå ud og vise alle andre hvor rige de er. I stedet for at bruge penge på ting, som får dem til at se rig ud, så bruger de deres penge på investeringer som virkelig opbygger rigdom.

De fleste millionære betaler også deres større omsættelige udgifter såsom biler, møbler og tøj kontant.Derudover så optager de faktisk også meget god gæld. God gæld, er når de tjener penge på deres gæld. Det kan være lån de optager til investeringer og lignende, som de kan se at de får et højere afkast på. Du kan gøre det samme.

Reklame: Find et hurtigt lån laan247.dk og se om du kan finde nogle lån med en lavere ÅOP end det du kan tjene på dine investeringer.

De betaler generelt alt kontant, fordi de har indset at hvis de ikke kan købe det kontant, så har de ikke råd til det, og har sandsynligvis heller ikke brug for det til at starte med.

Resultatet af dette er også, at millionære ikke låner penge medmindre de skal købe et hjem eller opbygge en forretning.

De ved at afbetaling på renter grundet diverse lån eller overtræk er dårlig gæld, og et spild af penge.

Relaterede artikler:

Undgå pengeproblemer! 5 fejl som vi alle har lavet

Deres forældre har ikke foræret dem pengene.

Undersøgelser fra bogen viser at børn af velhavene forældre ofte bliver holdt tilbage, hvis de får økonomisk støtte langt ind i deres voksenliv. Det viser sig faktisk at de fleste millionære ikke har fået en masse økonomisk hjælp fra deres forældre, men i stedet har lært nogle positive økonomiske vaner, som har fået dem til at opbygge deres egen velhavende liv.

Ja, du læste rigtigt. Undersøgelser har vist at de fleste millionære faktisk ikke har arvet ret meget af deres rigdom. I 2013 blev der lavet en undersøgelse i USA af amerikanske millionære, lavet af BMO Privat Bank. 67 % sagde at de var alene om at blive millionær, og ikke har arvet deres penge. Thomas J. Stanley som er forfatter af ’’The Millionaire Next Door’’ siger, at i de år han har lavet research til bogen, så fandt han ud af at omkring 80 % -86 % af Amerikanske millionære er ’’selvlavede’’.

Dette viser bare, at almindelige mennesker kan blive velhavende, uanset om de er blevet født af rige familier eller ej.

nord.investments  

Få en Gratis investeringsplan

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ 

Få en Gratis investeringsplan hos Nord.Investments
Det tager kun et par minutter

Voksne børn af millionære har en tendens til at være økonomisk selvforsynende

Finanskrisen i 2008-2009 hjalp med at skabe en masse unge folk gæld og uden job, med grimme udsigter for fremtiden. Og hvad sker der med unge folk som ikke kan klare sig selv, eller har en stor gæld som de nærmest ikke har råd til at få afbetalt? De bliver afhængige af deres forældre til økonomisk støtte.

De fleste millionære har lykkes at komme ud af dette, og har en tendens til at blive mere økonomisk selvforsynende. Dette er muligvis fordi de har fået nogle sunde økonomiske vaner tidligt i deres liv, eller måske fordi deres forældre aldrig lader deres børn blive afhængige af dem.

Uanset hvad, så er det vigtigt at når man har voksne børn, at man lære dem at klare sig selv økonomisk, hvilket altid vil have en positiv indvirkning på deres økonomi. Når du ikke behøver at låne dine voksne børn penge, så har du selv flere penge som du kan spare op og investere til din egen fremtid.

De er dygtige til at se muligheder på marked.

Hvis du ser på de fleste millionære, så vil du se en ting de fleste har tilfælles, nemlig optimisme. Jeg mener ikke på den negative måde. De fleste millionære forsøger ikke at udnytte andre. De plejer bare at se tingene anderledes end resten af os.

De ser måske forretningsmuligheder i nogle situationer, hvor resten af os ser problemer. Og i andre situationer så ser de penge indtjenings muligheder som vi andre slet ikke kan forstille os, som måske ikke har en forretnings tankegang. Nogle millionære er måske også villige eller har mulighed for at tage risiko – uanset om det er at starte en virksomhed fra bunden, eller at investere i ejendom eller lignende.

Uanset hvad, så har millionære en tendens til at se muligheder, hvor andre ikke gør. Og vigtigst af alt, så har de også en tendens til at tage aktion når de ser disse muligheder.

Relaterede artikler:

Hvordan laver man en blog og tjener penge på at blogge?

De vælger den rigtige beskæftigelse

Hvis de fleste millionære faktisk selv har skabt deres egen rigdom, så bør det ikke overraske dig, at mange af dem arbejder med andre med samme mål. Andre er iværksættere som sætter deres lid til deres fantastiske arbejdsetik og evner til at blive velhavende.

Uanset hvad, så har de fleste millionære lært hvor deres styrker og svagheder ligger, og det er lykkes at opbygge en karriere som er afhængig af deres største aktiver. Og siden de er gode til de ting de gør, så stoler de ikke på eksterne kilder til at opnå bekræftelse.

Hvis dit arbejde ikke inspirere dig, så er der en stor sandsynlighed for at du finder andre måder at finde tilfredsstillelse i dit liv, hvilket for mange inkludere at bruge penge, siger den økonomiske rådgiver Leslie Tayne.

Mange rige folk finder og følger deres passion, og mens de måske arbejder meget hårdt, så vil det ikke føles hårdt for dem fordi de elsker at arbejde med det de laver.

Konklusionen

Bag ved den flotte facade af ordet ’’millionær’’ så er en mere almindelig virkelighed: Folk har opbygget deres rigdom på en langsom og gammeldags måde. De har måske ikke det dyreste hjem eller den dyreste bil, men de har det helt okay med det.

Når alt kommer til alt, så har disse personer fundet ud af en af livets store lektioner – at være rigtigt velhavende og at se ud som om du er det, er to helt forskellige ting.

For at blive rigtigt velhavende, så er du nød til at få dine investeringer til at arbejde for dig. Du skal bare plante et frø og lade det vokse, og så vil drømmene du arbejder på, blive opnået. At se ud som om du er rig vil bare kræve ’’ting’’. Og du behøver ikke engang at ’’eje dem’’. Du kan bare låne pengene i stedet for. Millionære ved bedre.

De syv faktorer som hjælper dem til at blive velhavende, kan også virke i dit liv hvis du har lyst, men du er nød til at vide hvornår du skal starte. For de fleste folk, så er det første skridt det sværeste. Ved at leve under dine midler, og lære at se efter muligheder, og derefter at have disciplin til at sætte dine økonomiske mål først, så vil du give dig selv de bedste muligheder for at blive millionær.

nord.investments  

Få en Gratis investeringsplan

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ 

Få en Gratis investeringsplan hos Nord.Investments
Det tager kun et par minutter

Relaterede artikler:

Hvordan bliver man millionær? Læs hver hvordan

Undgå pengeproblemer! 5 fejl som vi alle har lavet

Hvordan investerer man? -10 ting du skal gøre inden du starter

5/5 - (29 votes)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *